Előfizetői tartalom

Minket nem fenyeget a politikai kockázat

Portfolio
A Portfolio és az RICS által közösen szervezett CEE Property Forum 2014 konferencián a hazai ingatlanpiaci szereplőket talán legjobban foglalkoztató "Tényleg elérte a magyar piac a mélypontot?" című panelbeszélgetés legfontosabb üzenete, hogy a piac szereplői egyetértenek: 2015 jobb lesz, mint 2014. Szintén optimizmusra ad okot, hogy a panelisták szerint a Magyarország kapcsán gyakran hangoztatott politikai kockázatok csak a bankrendszert fenyegetik, az ingatlanpiac szereplőit nem.

A beszélgetést Fekete Miklós, a PwC Hungary partnere moderálta, aki először a magyarországi ingatlanpiac és a finanszírozási környezet általános értékelését kérte a panel résztvevőitől. Tatár Tibor MRICS, a Futureal vezérigazgatója elmondta, hogy egyelőre nem lát jelentős változást a hazai ingatlanpiacon, a spekulatív fejlesztések nem jelentek meg újra. Dr. Nádasdy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés