FONTOS Megtörtént Izrael ellencsapása Iránnal szemben, itt vannak a részletek
Ingatlan

Váci úti irodaházat vásárolt az OTP ingatlanalapja

Portfolio
Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. adásvételi szerződést kötött a Váci Greens irodaház "B" épületét fejlesztő Atenorral. Ez az épület az első, amely a január közepén indult OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap portfóliójába került. Az Alapkezelő a következő időszakban is aktív marad a prémium irodaházak piacán és további ingatlanok megvásárlását készíti elő a PRIME Alap részére.
Az OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt. januárban indította el OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alapját, mely elsősorban az "A" kategóriás irodaházak felső szegmensében keres akvizíciós célpontokat. Az Alapkezelő célja, hogy a következő időszakban mintegy 70-80 milliárd forint értékű prémium ingatlanportfoliót hozzon létre a PRIME Alapban.

A Váci Greens 24 739 négyzetméter alapterületű "B" épülete BREEAM "Excellent" minősítéssel rendelkezik. Az épület 65%-a hosszú távra bérbe van adva nemzetközi hátterű bérlőknek, továbbá a még üresen álló területek mintegy kétharmadára is aláírták már a bérlői szándéknyilatkozatot.

A Váci úti irodakomplexum két másik épülete is értékesítésre került az elmúlt hónapokban. A 2013-ban átadott, 15 700 négyzetméteres "A" épületet egy magyar befektető-társaság vásárolta meg idén februárban, a 18 500 négyzetméteres "C" épületet pedig a szlovák IAD Investments csehországi leányvállalata, a ZFP Investments ingatlanalap vásárolta meg még tavaly decemberben. A belga fejlesztő összesen 141 millió eurót keresett a három épület eladásával.

Váci úti irodaházat vásárolt az OTP ingatlanalapja
A teljes Váci Greens projekt, amelyet az Atenor 2008-ban indított, hat irodaépületből áll majd, összesen több mint 120 000 négyzetméter irodaterülettel.
Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Baleset a reptérre vezető gyorsforgalmi úton