Előfizetői tartalom

Vajon ki lesz a bérlője ennek a belvárosi irodaháznak?

Portfolio
Átadásra került egy belvárosi irodaház, a Markó utcai épület korábban trafóházként üzemelt, a felújítást követően azonban több ezer négyzetméteres irodaterületet alakítottak ki az ingatlanban. Egyelőre még nincs bérlője az ingatlannak, így a belváros iránt érdeklődő vállalatok számára új lehetőségként merülhet fel az irodaház, a főváros egyik legmagasabb kihasználtsági rátával rendelkező területén.

A Markó Irodák 9 a belvárosban, egy volt transzformátorházként működő épület felújításával jött létre, az ingatlan nettó bérbe vehető területe mintegy 2200 négyzetméter. Az örökségvédelem alatt álló 5 emeletes irodaépület, egy héttel ezelőtt kapta meg a használatbavételi engedélyt, a közösségi terek már teljesen elkészültek, a különböző szinteken elhelyezkedő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés