Előfizetői tartalom

Változhat a piac, de az Y-generáció által kiharcolt eredmények már nem tűnhetnek el

Portfolio
A munkaerő megszerzése és főleg megtartása ma már komoly kihívást jelent minden cég életében. Nem csoda, hogy az irodákat bérbe adó szereplőknek is ez lett mára az egyik legfontosabb feladatuk. Mitől függ, hogy egy dolgozó elégedett-e a munkakörnyezettel? A HR és a munkahelyi környezet összefüggéseiről, az aktuális trendekről és számokról a piac legfontosabb szakértőit kérdeztük.

Az irodaterületek belső kialakításához kapcsolódó igények számottevő változáson mentek keresztül az elmúlt időszakban, köszönhetően a fiatal, nemrég munkába állt generáció megváltozott elvárásainak és annak a ténynek, hogy akár béren kívüli juttatásnak is minősíthető egy munkaállomás egy olyan atmoszférájú irodában, ahová szívesen járnak be dolgozni a fiatalok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés