Előfizetői tartalom

Zsiday: 2020-tól megállhat a lakásárak emelkedése

Portfolio
Érdemes-e tövig nyomni a gázt vagy készítsük a lábunkat a fékre? Nagyot ment az ingatlanpiac az elmúlt években az alacsony kamatkörnyezetnek köszönhetően, de vajon mit hoz a jövő, ha elindulnak felfelé a kamatok? Hogy egyáltalán elindulnak-e és ha igen, mikor, arról a piac szakértői beszéltek a Property Investment Forum 2018 konferencia makrogazdasági workshopján.

A demográfia vissza fog csapódni, a belső migráció komoly hatással lesz az ingatlanpiacra, így rövid távon nem lehet mást csinálni, mint tövig nyomni a gázt. Az erős kínálat a következő két évben továbbra is fenntarthatja az ingatlanbefektetési piac erős teljesítményét. Noha a politikai kockázat jelen van, ezt nem lehet beárazni és nem is lehet vele mit kezdeni a stratégiák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés