Előfizetői tartalom

A belvárosi luxus egy külön liga a befektetések között

Portfolio
Az elmúlt évek jelentős áremelkedésének köszönhetően a pesti belvárosban a visszatekintő évesített hozamok 20 százalék felett alakultak, vagyis aki jókor vett lakást, pénzét szinte megduplázhatta. Jelenleg sem kell azonban csalódnia annak, aki itt kíván vásárolni, akár most épülő projektben. A magas árak miatt ugyan a befektetési célú lakásvásárláson belül külön ligát képviselnek a belvárosi új lakások, a hozamszintek ugyanakkor meggyőzőek lehetnek. Az átlagemberek számára hihetetlenül magasnak tűnő árakon megvásárolt lakásokért ugyanis szintén hihetetlenül magas bérleti díjat lehet akár elkérni a különleges lokáció, és a speciális jellemzők miatt.

Az elmúlt években jelentős áremelkedés jellemezte a hazai lakáspiacot, a drágulás mértékében ugyanakkor jelentős különbségek voltak felfedezhetőek az ország különböző részei között. A növekedés fő motorját Budapest jelentette, ahol az országos átlagot jelentős mértékben meghaladó árváltozásra került sor. A különbségek azonban a főváros egyes részei között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés