Előfizetői tartalom

A kerület, amely a családosoknak tejjel-mézzel folyó kánaán lehet

Portfolio
A budai környezetre vágyóknak érdemes alaposan átgondolniuk, hogy melyik kerületben vásároljanak lakást. A sűrű beépítettség miatt sok helyen már nincs meg a zöldövezeti hangulat és az új lakások kínálata is meglehetősen szűkös. Vannak azonban városrészek, ahol az új lakásra vágyó családosok még most is megtalálhatják számításaikat. Különösen a XI. kerületben lehet még válogatni a csendes, parkosított környezetben álló lakások közül, Budapest kerületeit nézve ugyanis itt épül a második legtöbb lakás. A családosok lehetőségei különösen kedvezőek, a lakások jelentős része - közel fele - 60 négyzetméternél nagyobb alapterülettel rendelkezik.

Az újlakás-építések tavaly látványosan erőre kaptak Magyarországon, különösen Budapesten. A jelenleg ismert, legalább 4 lakásos projektekben található ingatlanokkal a következő két évben 14 ezerrel bővülhet a fővárosi újlakáskínálat a Budapesti Lakáspiaci Riport adatai szerint. Nem csak Magyarországon belül vannak azonban jelentős különbségek az építési volumenekben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés