Előfizetői tartalom

Az ingatlanbefektetők lehetnek a fesztiválszezon igazi nyertesei

Portfolio
A turizmus mindig is jelentős szeletét adta a magyar gazdaságnak, amelyből számos módon részesülhetnek a helyi vállalkozók. Egyik ilyen szegmens a szálláskiadásból szerzett bevétel, amely az utóbbi években az ingatlanpiacon tevékenykedő befektetőket is érinti. A rövid távú, turisztikai célú lakáskiadást megvizsgálva arra voltunk kíváncsiak, hogy mit jelent az ország különböző pontjain a csúcsszezonban, azon belül is a fesztiválok ideje alatt mindez, a bérleti díjakra nézve.

Az ország legnagyobb fesztiválja és az egyik legtöbb külföldi turistát vonzó eseménye egyértelműen a Sziget Fesztivál, ahol a tavalyi évben 565 ezer látogatót mértek. Ez persze nem azt jelenti, hogy ténylegesen ennyi ember volt kint, ugyanis ez a napi belépések számát méri. A résztvevőknek azonban a legnagyobb része most is külföldi, Kádár Tamás, a Sziget Fesztivál főszervezője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés