Előfizetői tartalom

Kánaán vár a lakáskeresőkre és az eladókra

Portfolio
A hazai online ingatlanhirdetési piac, megfogadva a "fejlessz a válságban, és szárnyalj utána" elvet valóban komoly átalakuláson és átrendeződésen megy keresztül. Az egyik legújabb lakáskereső szolgáltatás, az Otthontérkép pedig úgy fest, hogy néhány hónap alatt is rendkívül dinamikus növekedést tudhat maga mögött. Alig három hónap alatt megduplázták a kínálatukat és a magánfeltöltések beindulása még csak most következik. Ebből a fejlesztési versenyből pedig egyértelműen mi, vagyis a lakáskeresők és az eladók profitáljuk a legtöbbet, hiszen olcsóbb és minőségibb felületeken bonyolíthatjuk lakásaink adásvételét. Ha folytatódnak a fejlesztések (márpedig erre vannak jelek), a magyar lakáshirdetési piac maga lesz a Kánaán azok számára, akik lakást akarnak majd adni vagy venni.

Alig 3 hónap alatt megduplázta az Otthontérkép a keresőjében elérhető ingatlanok számát. Így a hazai lakásvadászok ma már több mint 50.000 egyedi ingatlanajánlat közül válogathatnak az egyre szélesebb körű szolgáltatásokat nyújtó térképes ingatlankeresőben. Az elmúlt hónapokban tapasztalt, látványosan növekvő ingatlankínálat mellett a felhasználók száma is egyre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés