Előfizetői tartalom

Már 140 ezer lakást adtak el idén: ebből még tízéves rekord is lehet

Portfolio
A Duna House ismét közreadta havi Tranzakciószám Becslését (DH-TB), amely szerint 2018 novemberében, országosan 12 033 ingatlan-adásvétel bonyolódott. Ezzel a hazai lakóingatlan-piacon összesen 143 082 adásvétel történt 11 hónap leforgása alatt. Ha decemberben legalább 11 ezer lakóingatlan cserél gazdát, a tízéves rekord is megdőlhet.

Novemberben is erősebb volt az ingatlanpiac az elmúlt évekhez képest. Az idei érték 12 százalékkal magasabb a 2016-ban mért tranzakciószámoknál, de a tavalyi adatokhoz képest is 2 százalékos növekedést mutat. A Duna House decemberben is a tavalyinál erősebb eladási mutatókat vár, amellyel együtt az idei év tranzakcióinak száma várhatóan meg fogja haladni a 2017-es forgalmat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés