Előfizetői tartalom

Már nem a belváros drágul a legjobban

Portfolio
A mostani ingatlanpiaci felívelés egyik kiindulópontja a budapesti belváros volt, ahol a befektetési célú kereslet erősödése adta meg az első lökést az áremelkedésnek. Mostanra viszont ez a helyzet megváltozott, a külsőbb kerületek is elkezdtek felzárkózni, így a lakásárak változását tekintve egy teljesen más kép fogad - derül ki az OTP legújabb Értéktérképéből.

Budapesten 2018 első három negyedévében az egy évvel korábbihoz képest a XVIII. kerületben emelkedtek legnagyobb ütemben az árak, míg a dobogó második és harmadik fokára a XVII. és a XXI. került. Előbbiben mintegy 30 százalékkal, utóbbi kettőben mintegy 25 százalékkal kellett többet fizetni ugyanazért a lakásért 2017 azonos időszakához képest. Ez sem jelenti persze azt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés