Előfizetői tartalom

Mennyit alkudhatsz a leendő lakásod árából?

Portfolio
2018 utolsó negyedévében a 40-60 négyzetméteres ingatlanok voltak a legkeresettebbek Budapesten. A négyzetméterár tekintetében kiemelkedő kategória Budán a 750 ezer forint feletti átlagérték, míg Pesten a 600 ezer forint feletti átlagos négyzetméterár, amelyek az ingatlanok 40-42 százalékát foglalják magukba. Ennek megfelelően az átlagos eladási ár is az egyre magasabb kategóriák felé tolódik el, Budán az ingatlanok több mint 40 százaléka 40 millió forint felett cserélt tulajdonost - derül ki a legújabb Duna House Barométerből.

A franchise által értékesített lakások közül Budán mindössze a lakások 4 százaléka, azaz minden 25. lakás volt olcsóbb 20 millió forintnál, míg Pesten közel 20 százalék, vagyis minden ötödik lakás ebben az árkategóriában cserélt gazdát. Ehhez képest vidéken a lakások 62 százaléka tartozik a 20 millió forint alatti kategóriába, sőt minden ötödik lakás ára a 10...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés