Előfizetői tartalom

Nincs idő hónapokat várni? - Ez a cég 2 nap alatt megveszi a lakásokat

Portfolio
Új ötlettel segítik a lehető leggyorsabb ingatlan adásvételt San Francisco-ban, a Lenar Corp. házak építésével foglalkozó vállalat és az Opendoor startup közös erővel olyan szolgáltatást nyújt bárkinek, aki a háza eladását tervezi, vagy vásárolni szeretne egy újat, amire még nem volt példa - szerepel a Bloomberg cikkében.

Az Opendoor vállalat algoritmusok segítségével adja el és veszi meg az ingatlanokat. A programmal egyszerűsíteni próbálja a vállalat a lakások eladásából járó kellemetlenségeket, az eladóknak csak egy online űrlapot kell kitölteniük, ezután az algoritmus és a piaci adatok segítségével 48 órán belül ajánlatot kaphatnak a vállalattól. Ha a tulajdonos elfogadja az így...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés