Előfizetői tartalom

Olcsó trükkökkel verhetik át a lakásbérlőket - Ezekre figyelj oda!

Portfolio
Bár Magyarországon, európai viszonylatban magas a saját tulajdonú lakások aránya, a nagyobb városokban, különösen Budapesten a lakosság több mint 10 százaléka él bérelt lakásban. A lakás kiválasztásánál általában az elhelyezkedés és az ár a döntő szempont, de számos apróság van, amire már a lakás első bejárása során, a szerződés megkötése előtt érdemes odafigyelni, hogy a költözés után ne érjen minket kellemetlen meglepetés.

1-5. 1. Nincs jelen a tulajdonos Főként Nyugat-Európában látunk arra példát, hogy hosszú távú bérlés esetén is erre szakosodott intézményektől béreljen valaki lakást, Magyarországon a piaci alapú bérlakások még nem igazán vannak jelen, így többségében magánszemélyektől történik a bérlés. A magánszemélytől való bérléskor viszont már a lakás bejárásánál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés