Előfizetői tartalom

Őrületes árak a Balatonnál - Sokat kaszálnak a háztulajdonosok a fesztivállal

Portfolio
Tegnap indult a balatoni térség egyik legnagyobb fesztiválja, Zamárdiban és a környező településeken a Balaton Sound ideje alatt szinte lehetetlen szállást találni az utolsó napokban, ha viszont mégis van egy-egy kiadó apartman, elsőre biztosan az jut eszünkbe ha meglátjuk az Airbnb, vagy a szallas.hu hirdetését, hogy "horror áron" vannak. Megnéztük, hogy milyen árakon lehet a térségben nyaralót bérelni a fesztivál idején és azután, illetve hogy jó befektetés lehet-e egy nyaraló Zamárdiban.

Egy jó elhelyezkedésű balatoni nyaralót egyébként sem nehéz ügy a nyári szezonban kiadni, hát még akkor, ha éppen egy naponta több tízezer embert odavonzó fesztivál helyszínéhez közel helyezkedik el. Lássuk, hogy mennyivel kell többet fizetnie annak, aki az utolsó pillanatra hagyta a szálláskeresést Zamárdiban és a környékén.Aki 3 hete foglalt sokat megspóroltHárom héttel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés