Előfizetői tartalom

Térképen a falusi CSOK összes települése - Ide jöhetnek a milliárdok

Portfolio
Múlt heti cikkünkben egy listán bemutattuk azokat a településeket, amelyeken népességszám és annak változása alapján várhatóan igényelhető lesz a falusi CSOK támogatása. Ennek mintájára egyik olvasónk, tovább gondolva a listát, térképre vitte az összes érintett települést, ezzel segítve a pontosabb tájékozódást. A mostani térkép esetében azonban fontos, hogy ez még nem a hivatalos lista, hanem a saját számításaink eredményeként készített ábra, így a későbbiekben még változhat a támogatható települések köre.

Frissítés! Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy számításaink során a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának (KEKKH) adatait használtuk, amiben eltérések lehetnek a KSH számítási módszereihez képest, ami magyarázhatja a kormány által közölt és az általunk számított települések közti mintegy 200 darabos különbséget. Az adatok éppen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés