Előfizetői tartalom

Térképen mutatjuk meg, hogy hol adják el a legtöbb lakást Magyarországon

Portfolio
A lakásárak emelkedésével párhuzamosan az eladott lakások száma is nő, országrészenként azonban nagy különbségek vannak. Az OTP Jelzálogbank Lakóingatlan Értéktérképe látványos ábrákon mutatja be, hogy a meglévő állományhoz képest, hol adták el tavaly a legtöbb lakást Magyarországon. Emellett azt is megvizsgáltuk, hogy mit hozhat az idei év a vásárlók számában, kell-e félnünk egy esetleges piaci lassulástól vagy visszaeséstől.

Bár a teljes körű NAV tranzakciós adatbázishoz elemzési céllal hozzáférő Központi Statisztikai Hivatal még nem publikálta 2018-as végleges lakóingatlan-forgalmi statisztikáját, az OTP Jelzálogbank rendelkezésére álló, jogszabályi előírásoknak megfelelően szűrt adatbázisból - a megelőző évit jócskán meghaladó - 9%-os forgalomnövekedés olvasható ki országosan....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés