Előfizetői tartalom

Új időszámítás kezdődik a lakáspiacon - Megjelentek a legújabb termékek

Portfolio
Sokan számítottak arra, hogy mostanra kiderül, mi lesz az új lakásokra vonatkozó kedvezményes áfakulccsal 2019 után. A 27 százalékról 5 százalékra csökkentett áfa nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a válság után beinduljanak a lakásépítések, a kedvezmény egyelőre azonban csak 2019 végéig él. A most induló projekteket viszont biztosan nem lehet már 2019 végéig befejezni, így reálisabb a 2020-as dátum, de egyelőre még csak kevés fejlesztő van, aki tervszerűen is meri vállalni a 2020-as átadást.

Portfolio Lakás Konferencia 2018 Kíváncsi vagy, mit gondolnak a szakértők az áfakulcs várható alakulásáról? Érdekel, meddig emelkedhetnek még az árak? Gyere el a Portfolio Lakás Konferencia 2018-ra, ahol a szakma legnagyobb képviselői vitatják meg a piac legfontosabb kérdéseit! Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés