Ingatlan

Brutális méretű portfóliót értékesített az ingatlanóriás

Portfolio
Hatalmas méretű ingatlanportfólión adott túl a Prologis. A cég közleménye szerint az eladás összesen 1,5 millió négyzetméternyi logisztikai ingatlant és 584 ezer négyzetméternyi földterületet tartalmaz. A vásárló egy ázsiai vállalat, amelynek a nevét nem hozták nyilvánosságra.
November 22-én újra Property Investment Forum, Magyarország legjelentősebb ingatlanszakmai eseménye! Új helyszínen, kiállításokkal, a legfontosabb döntéshozókkal, egyedülálló networking lehetőségekkel. Most early bird áron!


A szokványosnak nem nevezhető adásvétel Európában elsősorban Magyarországon, Lengyelországban és Franciaországba tartalmaz összesen 46 darab épületet, melyek összterülete eléri a 923 ezer négyzetmétert. Az Egyesült Államokban további 40 épület cserélt gazdát 610 ezer négyzetméteren, többek között Chicago, Dallas és Seattle városokban.

A tranzakció keretében 934 millió dollárnyi, a Prologis által társfinanszírozott befektetéseken keresztül birtokolt eszköz, valamint 195 millió dollárnyi saját tulajdonú eszköz értékesítésére került sor. A Prologis részesedése a bevételből körülbelül 610 millió dollárt tett ki. A tranzakció a vállalat 2018-ra vonatkozó pénzügyi iránymutatásába is bekerült.Érdekességképpen a most gazdát cserélt állomány mérete megegyezik a teljes magyar logisztikai állomány 75 százalékával.
Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megindult Izrael kegyetlen megtorlása: egyszerre több vörös vonalat is átléptek

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
daru, építkezés, toronydaru, építőipar