Előfizetői tartalom

Nagy versenyt teremt az online kereskedelem - Nincs hova tenni a vásárolt termékeket?

Portfolio
Hat évvel ezelőtt még több mint 20 százalékos volt az üresedési ráta az ipari ingatlanok piacán, ez mára pár százalékra mérséklődött, miközben az állomány folyamatosan bővült, a bérleti díjak emelkedtek és eljutott a piac arra szintre, hogy a néhány ezer négyzetméteres, jó minőségű bérlemények iránti jelentős érdeklődés, az elérhető alternatívák hiányában akár a projektek elhalasztásához is vezethet. Elkészült a Colliers ipari ingatlanpiac 2018 éves jelentése.

2018-ban összesen közel 120 600 négyzetméter új ipari, logisztikai terület került átadásra, ami csupán enyhén haladja meg a 2017-ben átadott projektek (118 ezer négyzetméter) volumenét. Ebből: 85 350 négyzetméter volt az Üllő Airport Logistics Center, 12 200 négyzetméter az Inpark Páty, 12 000 négyzetméter a Budapest Dock Szabadkikötő igényre épített épületei, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés