FONTOS Itt a fordulat? A vártnál sokkal gyengébb az amerikai gazdaság
 
Előfizetői tartalom

Új épületet kapott az Euronics az agglomerációban

Portfolio
Újabb épületet adtak át a pátyi ipari parkban, a létesítmény az Euronics egyedi igényei szerint épült meg, a műszakicikk-kereskedelmi lánc itt működteti új logisztikai központját, ahol mintegy 60 ember dolgozik majd. A csaknem 12 ezer négyzetméteres csarnokot mintegy 2,5 milliárd forintból fejlesztette a NIPÜF Zrt - szerpel a vállalat közleményében.

A pátyi ipari parkban rendezi be új logisztikai központját a magyar tulajdonú Vöröskő Kft., az Euronics kizárólagos hazai képviselője. A kereskedelmi vállalkozás a NIPÜF Zrt. által fejlesztett komplexumból szolgálja ki csaknem 70 üzletből álló országos hálózatát. A vállalat tervei között szerepel egy saját üzemeltetésű logisztikai rendszer létrehozása, amelyhez szintén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés