Előfizetői tartalom

Ezek az új technológiai csodák forgatják fel az életünket

Portfolio
Elképesztő gyorsasággal jelennek meg az új technológiai fejlesztések az ingatlanpiacon is, míg az elmúlt években az okosotthonok jelentettek nagy szenzációt, ma már a lakásokban használt okoseszközök a munkahelyekre és a szállodákba is átszivárogtak. A folyamatos fejlődéssel nem könnyű lépést tartani, de érdemes felkészültnek lenni, hogy ezáltal tudhassuk, hogy a megfelelő eszközökkel távolról kikapcsolhatjuk a fűtést a lakásunkban, egy applikáció segítségével útbaigazítást kaphatunk a munkahelyünkön egy adott iroda elhelyezkedéséről, vagy akár a saját telefonunkkal nyithatjuk ki a szálloda ajtaját egy nyaralás alatt. A cikk végén egy videóval bemutatjuk, hogyan is működik ez pontosan.

Bizonyára már mindenki megtapasztalta, hogy az újabbnál újabb technológiai vívmányok egyre szorosabban kapcsolódnak az életünkhöz, egyre nehezebb ezek nélkül a mindennapokban helytállni. Ugyanakkor a fejlődő technológia a környezetünk részévé is vált, pontosabban azoknak az épületeknek és építményeknek a részévé, amelyekben lakunk, dolgozunk, nyaralunk, vagy akár ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés