Ingatlan

Fellélegezhetnek a tatabányaiak

Portfolio
Összesen közel 3 milliárd forintból modernizálta a tatabányai Interspar áruházat és a bicskei szupermarketet a Spar Magyarország - szerepel a Spar Magyarország közleményében.
A mindössze 5 hónap alatt megvalósult, 2,5 milliárd forintos tatabányai fejlesztés során az épület főfrontja transzparens, modern homlokzati megjelenést kapott. A beruházás során teljesen megújult a belső tér is: mostantól jól átlátható, modern környezetben, több mint 5000 négyzetméteren - 1360 négyzetméter shopterületen és 3950 négyzetméter eladótérben - válogathatnak a vásárlók.

Érdekesség, hogy lerövidített belső útvonal vezet az eladótérig, ahol a vásárlókat mozgójárdák szállítják a parkoló szintről a shopterülethez, illetve panorámalift is könnyíti a mozgást.

Fellélegezhetnek a tatabányaiak
Kép forrása: Spar Magyarország
"A Spar az idei évben több mint 23 milliárd forintot fordít fejlesztésekre. A július elején indult beruházás meghaladta a 2,5 milliárd forintot, és a korábbi 78 fős munkavállalói létszám 85 főre nőtt" - hangsúlyozta Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.

A Bicske belvárosában, a Kossuth téren található Spar szupermarketre közel 390 millió forintot fordítottak. Jelenleg 344 Spar és City Spar szupermarket, 33 Interspar hipermarket és 139 franchise üzlet tartozik a Spar-csoporthoz, 13 ezer munkavállaló alkalmazásával.

A felújított és bővülő szolgáltatásokkal újranyitó tatabányai hipermarketre és a bicskei szupermarketre ma még várni kell, november 30-án, vagyis holnaptól azonban már birtokba vehetik a vásárlók.

Fellélegezhetnek a tatabányaiak
Spar üzletek elhelyezkedése Magyarországon, Forrás: Google
Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megindult Izrael kegyetlen megtorlása: egyszerre több vörös vonalat is átléptek

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
daru, építkezés, toronydaru, építőipar