Előfizetői tartalom

Magyar szakembert választottak, hogy betörjön az új piacra

Portfolio
Pósfai Gábor, a Decathlon Magyarország országigazgatója kapott felkérést a Decathlon osztrák piacának kiépítésére. A számos versenytárssal tarkított osztrák piac még szűz terület a Decathlon számára, ahol nulláról kell felépíteni a vállalat helyi működését. A szakember 2018 tavaszától veszi át új feladatát és utódjának a cégen belüli kiválasztása hamarosan lezárul - szerepel a vállalat közleményében.

Pósfai Gábor 13 éve dolgozik a Decathlonnál, ebből hét éve vezeti a magyarországi vállalatot, ez idő alatt a magyarországi működés háromszorosára, nettó 53 milliárd forintra nőtt. Az eredményekről és az előtte álló feladatokról Pósfai Gábor azt nyilatkozta: "Úgy értünk el gazdasági sikereket, hogy közben megmaradtunk egy közvetlen, családias vállalatnak. Az osztrák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés