Ingatlan

Megnyitott a Hilton legújabb szállodája

Portfolio
Első szállodáját nyitotta meg a Hilton Garden Inn Budapesten, a Magyar Állami Operháztól alig 100 méterre. A 214 szobás új szálloda a Hilton harmadik egységeként csatlakozik a lánchoz tartozó már meglévő két hotelhez - szerepel a Property Forum cikkében.
A Hilton Garden Inn Budapest City Centre a Hilton harmadik budapesti egységeként csatlakozik a már jól ismert Hilton Budapest és a Hilton Budapest City szállodákhoz. A hálózat jelenleg 66 szállodával van jelen Európában és a közeljövőben további 4 hotel felépítését tervezi többek között Romániában és Horvátországban. Az új szálloda az Andrássy út közelében, a Magyar Állami Operaháztól alig 100 méterre a VI. kerületi Lázár utca 11-13 szám alatt épült fel.

A hotelben 24 órás üzleti központ, fitneszterem, tetőterasz, étterem és bolt is várja a vendégeket, illetve az üzleti turizmus igényeire készülve három tárgyalótermet is kialakítottak, melyek közül a legnagyobb 100 fő befogadására alkalmas.

Megnyitott a Hilton legújabb szállodája
A szálloda egy korábbi látványterve, forrás: Accent Hotels
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
duna, folyó, hajó