Előfizetői tartalom

Mikor érezhetünk ismét mindannyian malterszagot?

Portfolio
Lassan már fél évtizede foglalkoztatja az ingatlanszektor szereplőit a kérdés: vajon mikor ér véget a válság a hazai ingatlanpiacon, mikor érünk a gödör aljára és mikor jön a fordulópont? Tavaly novemberben a Portfolio.hu Property Investment Fórumon a szakma elitjének döntő többsége úgy vélte, túl vagyunk a mélyponton, azóta pedig ismét egy nehéz év áll az iparág szereplői mögött. Az idén kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő konferencián most ismét összegyűltek a hazai, az európai és a régiós ingatlanpiac meghatározó személyiségei, üzletemberei és politikai döntéshozói, hogy az iparágat foglalkoztató kérdéseket, kétségeket és lehetőségeket közösen vitassák meg. Tudósítás a Portfolio.hu Property Investment Fórum 2013-ról.

Hol a helyünk a régióban? A konferencia nyitóelőadásában Gunnar Herm MRICS, a UBS Global Real Estate európai kutatási és stratégiai igazgatója a kelet-közép-európai ingatlanpiacok helyzetét, kilátásait és lehetőségeit foglalta össze. Prezentációjában elsősorban a nemzetközi intézményi befektetők szemszögéből értékelte a régiót. "Az intézményi befektetők elsősorban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés