Előfizetői tartalom

Szellemplázákká alakulnak a bevásárlóközpontjaink?

Portfolio
Az a tény, hogy az elektronikus kereskedelemmel foglalkozó Amazon alapítója a tavalyi évben átvette a világ leggazdagabb emberének járó képzeletbeli címet jól mutatja, hogy a technológiai fejlődés a kiskereskedelemben is megállíthatatlanul terjed, átalakítva annak ma ismert formáit. Sokan vannak, akik már most egy olyan világot vizionálnak, ahol a bevásárlóközpontok teljesen eltűnnek és helyüket az internetes kereskedési platformok veszik át.

A változás várhatóan nem lesz ennyire drasztikus, de tény, hogy az elektronikus kereskedelem globálisan is egyre nagyobb szeletet hasít ki a teljes kiskereskedelmi volumenből. A fogyasztói szokások átalakulásával mindez az üzletek jellegére is hatással van, ami a kiskereskedelmi ingatlanok piacának megváltozásához vezet.Globális e-kereskedelemA tavalyi évben átlagosan 300 dollárt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés