Előfizetői tartalom

Varga Mihály kapta a REsource Property Awards életműdíjat

Portfolio
A REsource Property Awards életműdíját idén Varga Mihálynak, a KÉSZ csoport elnök-vezérigazgatójának ítélték az elmúlt 30 évben az építőiparban nyújtott kimagasló teljesítményéért. Varga Mihály beszédében kiemelte: mivel a világ nagyon gyorsan változik, csak az tud előre haladni, aki képes a tudását más iparágakba is hasznosítani.

"A KÉSZ csoport képes volt erre: az építőiparban és a cégépítésben megszerzett 30 éves tapasztalatát átültette más iparágakba is. A legfontosabb vezérelv mindig is az volt számomra, hogy jó csapatot építsek magam köré és mindig a tudásra koncetráljak. Ezért lett a személyes filozófiám a cégcsoport szlogene is: a Tudásra építünk" - emelte ki Varga Mihály a díjátadó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés