Előfizetői tartalom

A szülők és a diákok is igénylik a legújabb módszereket az iskolákban

Portfolio
"Ha okosvárosokról beszélünk, két fontos dolgot kell kiemelni, egyik az élhetőség, másik a fejlesztési módszertan. Ezeket nem másolni, hanem adaptálni kell" - hangzott el az Infotér 2018 Konferencián, ahol a szakértők többek között arról is beszélgettek, hogy mit jelenthet egy város, és mit egy falu életében az okosítás, valamint, hogy miként kellene az oktatási intézményekbe is bevinni ezeket a módszereket. Már vannak ötletek a szülők és a diákok igényei alapján, hogy hogyan tegyék okosabbá az iskolákat is.

A konferencia egyik előadásán Dr. Zsombok László, Monor város polgármestere az okosvárosról és arról beszélt, hogy miben látja ő ennek a lényegét, illetve mit tapasztal polgármesterként. Az előadásában a smart city definícióját így fogalmazta meg:Egy olyan innovatív technológia, ami hozzájárul egy városfejlesztésez, így a lakók jólétéhez és így a társadalom jólétéhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés