Előfizetői tartalom

Beindultak a turisztikai fejlesztések a vidéki városokban

Portfolio
Egyre több strand, uszoda, élménypark és más turisztikai fejlesztésekről lehet olvasni, némelyik már hosszú évek óta húzódik, de vannak olyanok is amelyeknél már jó ütemben halad az építkezés. A Modern Városok Program is lökést adott ezeknek a projekteknek, de a programon kívül is vannak új turisztikai beruházások hazánkban, melyek indulásáról, vagy előrehaladásáról a napokban számoltak be a helyi önkormányzatok. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat.

Győri vízi élményparkA Modern Városok Program keretében 3 ütemben 23 megyei jogú város kapott útfejlesztésekre, sportberuházásokra, turisztikai, kulturális, oktatás- és egészségügy fejlesztésekre mintegy 3500 milliárd forintnyi támogatást. A rendelkezésre álló keretösszegből csak Győrben 18 beruházás valósulhat meg a következő években, ennek egyike a leromlott állapotban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés