FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Eladják Balatonföldvár legértékesebb telkét

Portfolio
Már most is átalakulóban van Balatonföldvár ma ismert arculata, de hamarosan további változások jöhetnek. A helyi kikötő bővítése mellett elkezdték eladni a Magyar Közút Nonprofit Zrt. ingatlanjait - írja az mfor.hu. A társaság közlése szerint 30 olyan ingatlan van, amely kilóg a portfólióból, és amiket december elejétől elkezdtek értékesíteni. Az egyik ilyen ingatlan egy balatonföldvári szálloda, ami szintén eladósorba került.

Közvetlenül a tóparton helyezkedik el a Hotel Három Hattyú, amivel kapcsolatban a Közút közölte, hogy - bár még nem világos, kihez kerül a szálloda - arról már döntöttek, hogy végelszámolással megszüntetik a szállodát üzemeltető Közúti Vendégház Kft.-t. Ha ennek hatására bezárják a Három Hattyút, azt a város gazdasága is meg fogja érezni, a Jogar Hotel mellett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés