Ingatlan

Év végén fogadhatja látogatóit a belvárosi luxusszálloda

Portfolio
Idén nyáron láthatóvá válik a Párisi Udvar Hotel Budapest épületének külső megújulása, befejeződtek ugyanis a homlokzat és a kristálykupola restaurálási munkálatai. A Ferenciek tere felőli részről, egy rövidebb szakasz kivételével hamarosan az állványok is elbontásra kerülnek, novembertől pedig teljesen zavartalan lehet az épület körüli közlekedés - szerepel a Market Építő Zrt. és a Mellow Mood Hotels közleményében.
A Párisi Udvar Hotel Budapest rekonstruálása idén nyáron újabb mérföldkőhöz érkezett, megújult a kristálykupola és a kerámiadíszítésű homlokzat is - az épületet többek között Zsolnay kerámiák, Róth Miksa üvegablakok díszítik, amelyek most újra láthatóvá válnak.

Tavaly jött létre a megállapodás, a Párizs Property Kft. és a Hyatt Hotels között, hogy az egykori Brudern-házból átalakított szállodát a Mellow Mood Hotels üzemelteti majd és The Unbound collection by Hyatt franchise lánc második európai tagjaként fog működni.



Év végén fogadhatja látogatóit a belvárosi luxusszálloda
Kép forrása: Market Építő Zrt.
A Petőfi Sándor utcai oldal után, az épület Ferenciek tere felőli részéről is - egy hat méteres szakasz kivételével - eltávolításra kerülnek az állványok. A következő építési fázis alatt a belső munkálatokon lesz a hangsúly, így a tervek szerint novemberben már a Ferenciek tere is zavartalanul működhet tovább, megfelelve közfunkciójának. A Párisi Udvar pedig - ahol a Mellow Mood Hotels legújabb, The Unbound Collection by Hyatt szállodalánchoz tartozó ötcsillagos hotele kap helyet - télen készül el, ekkor veszi kezdetét a próbaüzem.A munkálatok már két és fél éve tartanak, Tóth András a kivitelező Market Építő Zrt. műemlékvédelmi projektvezetője elmondta, hogy eddig 3000 négyzetméternyi homlokzati felületet restauráltak, a kerámia elemek felújítása pedig mintegy 70 ezer munkaórába telt. Az épület legmagasabb pontja eléri a 41 métert, ami egy 13 emeletes panelháznak felel meg.

Év végén fogadhatja látogatóit a belvárosi luxusszálloda
Kép forrása: Market Építő Zrt.
Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
irodaház bejárat