Előfizetői tartalom

Innovatív városi projektekre kap uniós pénzt Budapest

Portfolio
Az Európai Bizottság kihirdette az innovatív városfejlesztési tevékenységek keretében meghirdetett harmadik pályázati felhívás nyertes városait. Budapest, pontosabban annak XIV. kerülete is részesül az innovatív városi projektek finanszírozásához nyújtott uniós támogatásból egy energiahatékony szociális lakásprojektjén keresztül.

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap keretében 92 millió euró fog rendelkezésre állni az olyan városi kihívásokra választ adó innovatív megoldások finanszírozására, mint a levegőminőség, az éghajlatváltozás, a lakhatás vagy a munkahelyek és készségek a helyi gazdaságban - áll a Bizottság közleményében. Az innovatív városfejlesztési tevékenységek területén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés