Előfizetői tartalom

Jó hír azoknak, akik építkeznek: egyszerűsödik az ügyintézés

Portfolio
Elérhetővé vált a Területi és Települési Tervezést Támogató Rendszer tájékoztató moduljának (E-TÉR) térképes felülete, melyben elsőként az országos, valamint a két kiemelt térség (agglomeráció és balatoni) szerkezetét bemutató interaktív térképpel teszik könnyebbé a tervezéssel foglalkozók mindennapjait, valamint azokét, akik az építkezési ügyekben eddig az önkormányzatot személyesen keresték fel a szükséges dokumentumok miatt- írja a Lechner Tudásközpont.

A E-TÉR egy három modulból álló rendszer lesz a 2020-as elkészülést követően, most a tájékoztató modul térképes megjelenítő funkciója élesedett. Ez lényegében egy online segítség azoknak, akik területrendezési, településrendezési és fejlesztési, valamint építészeti tervezési kérdésekben eddig személyesen keresték fel a Lechner Tudásközpontot (mint jogszabályba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés