Előfizetői tartalom

Jó hírt kaptak a Budapesten közlekedők

Portfolio
Újabb 15 vadonatúj szóló MAN Lion's City A21 típusú autóbusz állt forgalomba Budapesten. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) megrendelésére a VT-Arriva Kft. által üzemeltetett autóbuszokkal 73-ra nőtt az idén nyáron forgalomba állított új járművek száma. Augusztusban, a nyári tanítási szünetben így már mindennap kizárólag alacsonypadlós autóbuszok közlekednek a fővárosi vonalakon - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

Ismét fiatalodott a járműflotta, a BKK megrendelésére 15 vadonatúj, alacsonypadlós MAN Lion's City A21 szóló autóbusz kezdte meg a szolgálatot Budapesten, 2017. augusztus 1-jén. Ennek köszönhetően már nemcsak hétvégéken és éjszakánként, hanem a tanítási szünetben hétköznap is csak akadálymentes autóbuszok közlekednek a fővárosban, amelyek több mint 90%-a légkondicionált....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés