Előfizetői tartalom

Júliusban indulhat a MOL BuBi

Portfolio
Júliusban kezdődhet meg leghamarabb a MOL BuBi közbringarendszer nyilvános próbaüzeme, ha addig a kivitelezőnek sikerül kijavítania a még jelentkező szoftverhibákat. A főváros csak akkor veszi át a rendszert, ha az hibátlanul működik, addig pedig napi 1,8 millió forint kötbért érvényesít a T-Systemsszel szemben - mondta kedden sajtótájékoztatón Szeneczey Balázs, városfejlesztési főpolgármester-helyettes. Hozzátette: úgy látják, hogy az informatikai cég mindent megtesz a hibák javításáért, a főváros pedig elkötelezett a közbringarendszer elindítása iránt.

A számítógépes háttérrendszer véglegesítése során vannak jelenleg még kisebb problémák, kisebb, kiegészítő funkciók nem működnek még. Jelenleg minden nap a BKK száz munkatársa teszteli a rendszert, bízunk benne, hogy a szállító a hibákat kijavítja - közölte Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója. Szerdán indul a közbringarendszer egy hétig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés