Előfizetői tartalom

Luxusegyetemek, ahol a magyar elit tanulhat

Portfolio
Az egyetemeket ugyan általában az ott zajló képzések alapján rangsorolják, pedig jelentős ingatlanállománnyal rendelkeznek, amelyek szintén figyelemre méltóak. Mivel több intézményt több száz éve alapítottak, igazán impozáns épületekben tanulhatnak a hallgatóik, érdemes őket megnézni. A Business Insider alapján összeszedtük, hogy melyik a 10 legszebb egyetemi campus.

Bár sokakat elsősorban az érdekel, hogy a különböző felsőoktatási intézmények milyen helyet szereznek meg a képzések szerinti rangsorokban, ezek az intézmények hatalmas ingatlan vagyon felett is rendelkeznek. Ráadásul mivel többet közülük már több évszázaddal ezelőtt alapítottak, ezek az épületek különleges történelmi jegyeket is hordoznak. Ennek köszönhető, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés