Előfizetői tartalom

"Pont annyian vagyunk az építőiparban, amennyire szükség van, ha..."

Május 8-án kerül megrendezésre a Portfolio első, dedikáltan az építőiparral foglalkozó konferenciája, melynek az egyik legfontosabb pontja a Market Építő Zrt.-vel közösen alapított, "Az Év Építőipari Személyisége" díj átadása. A szakma legkomolyabb kihívásaival kapcsolatban, melyek a konferencia kiemelt témái is egyben, valamint a díj megalapításának fontosságáról beszélgettünk a Market Építő Zrt. vezérigazgatójával, Scheer Sándorral.

Miért volt fontos Önöknek, hogy egy ilyen díj mögé álljanak? Most vagy soha helyzet van. Az építőipar most van egy olyan nagyon kedvező helyzetben, amikor sok feladata van, most kell helytállnia, és most derül ki igazán, hogy ki az, aki ezt igazán jól csinálja. Most kell díjazni azokat, akik többet tesznek le az asztalra, mint egy átlagos szereplő.Az egyik legkomolyabb probléma...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés