Előfizetői tartalom

Tarlós kiadta az utasítást - Épül az ideiglenes gát a Margitszigeten

Portfolio
Utasításom alapján nagy erőkkel zajlanak Budapesten a védvonali zárások. A munkában a Fővárosi Csatornázási Művek 300 dolgozója, az irányításuk alatt működő alvállalkozók, valamint a katasztrófavédelem emberei, katonák és önkéntesek vesznek részt, utóbbiak összesen több mint félezren. Megkezdődött a Margitszigeten is az ideiglenes gátak építése - tájékoztatott a Főpolgármesteri Hivatal.

Az Erzsébet híd budai hídfőjénél, az I. ker. Döbrentei téren kb. 3 ezer homokzsákra lesz szükség, hogy megakadályozzuk a Duna betörését. A szakemberek szerda délutánra végeznek az ideiglenes gát megépítésével. A Római-parton, a Királyok útján folytatódik az árvízi kapuk zárása és a töltések agyagos megerősítése kb. 1600 méter hosszon. Kedden 10 kaput zártunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés