Előfizetői tartalom

Vágányzárra számíthatnak a Budapestre ingázók

Portfolio
10 perccel is lerövidülhet a menetidő a Budapest-Esztergom vasútvonalon, az új és korszerűbb FLIRT villamos motorvonatoknak köszönhetően, amik várhatóan 2018 tavaszától közlekednek a teljes vonalon. A felújítási munkálatok már most augusztusban elkezdődnek, így az utasoknak szeptemberig, a hétvégi és az esti órákban részleges és teljes vágányzárra kell számítaniuk. A pótlóbuszok az Árpád hídi buszpályaudvarról indulnak, és a megállói esetenként eltérnek a vasútállomásoktól, a közút vonalvezetése miatt - szerepel a NIF közleményében.

A Magyar Idők cikkében olvasható, hogy a budapesti elővárosi vasútvonalak közül az egyik legforgalmasabb az esztergomi szakasz, így a következő egy évben zajló korszerűsítések, 51 kilométer hosszan végzendő villamosítás, és új buszmegállók építése évente több mint 3 millió utasnak tehetik kényelmesebbé az utazását. Az első munkálatok Rákosmező-Piliscsaba vasútvonalon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés