Előfizetői tartalom

Pannonplast: hol marad a profit warning?

Portfolio
Bár a szeptember elmúlt, a Pannonplast nem tette közzé az idei év módosított prognózisát, amelyet eredetileg a hónap folyamán osztott volna meg a befektetőkkel. Mint ismeretes, a társaság 2. negyedéves - mellesleg igen gyenge - eredménye mellett azt is közölte a befektetőkkel, hogy az eredetileg hagyományosan az éves közgyűlésen közzétett éves célkitűzés nem kerül teljesítésre, s új prognózis szeptemberre várható.

A Portfolio.hu kérdésére Jilling Erika, a társaság pénzügyi vezetője elmondta, hogy az idei éves prognózis várhatóan az október közepi (14-15.) igazgatósági ülés után kerül megfogalmazásra. Mint ismeteres a tavalyi bizonytalanságok után az idei évben a Pannonplast nem tudott kellő mértékben alkalmazkodni a megváltozott gazdálkodási környezethez. Bár eredményességét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés