Előfizetői tartalom

Folytatódó vegyipari rally, látványos MOL csökkenés

Portfolio
A kereskedés első felében jelentősen igaz jelentősen csökkenő forgalom mellett, de folytatódott a két nappal ezelőtt kibontakozott vegyipari rally. A piac forgalmának (2.9 mrd Ft) több mint 70%-át a MOL adja, az olajrészvény 2%-ot esett. Napon belül kisebb BUX emelkedés bontakozott ki a kezdeti hanyatlás után, mely elsősorban az OTP-nek köszönhető.

A mai kereskedés két meghatározó motívuma a vegyipar további erősödése a MOL gyengülése. A TVK és a BC erősödéséről, felvásárlási híresztelésekről és tulajdonosi átrendezésről folyamatosan jelennek meg tudósítások. Figyelmeztető jel lehet azonban, hogy - főként a BorsodChemben - némileg csökkent a forgalom. A MOL piacán látványos eladások bontakoztak ki, egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés