Előfizetői tartalom

Westel: mindig készen a reakcióra

Portfolio
A Westel októbertől 11-től új megoldást vezetett be, amely lehetővé teszi, hogy akár több százezer ügyfele fogadhasson MMS üzeneteket. Az új szolgáltatással várhatóan jelentősen felgyorsul a multimédiás üzenetek elterjedése és széles körben népszerűvé válhat a Mobil Multimédia. A Westel lépése nyilvánvalóan válasz a Pannon lépésére, miszerint elindítja ő is az MMS szolgáltatást.

Az új szolgáltatás lényege, hogy SMS értesítővel kibővíti a lehetséges felhasználók körét, s ezzel reagál a Pannon által kínált MMS eléri módokra. A lépés ismét bizonyíték arra, hogy a Westel továbbra is tartja magát ahhoz, hogy minden szempontból ő legyen a vezető szolgáltató Magyarországon. Korábban a Vodafone GPRS rendszerének indulása után mutatott hasonlót...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés