Előfizetői tartalom

MOL: mintha nem lenne biztos az új gáztörvény és árszabályozás

Portfolio
A gazdasági és politikai napilapokat szorgosan böngészők számára az elmúlt másfél hónapban érdekes jelenség körvonalazódhatott; hetente minimálisan egy elgondolkodtatónak szánt írás jelenik meg az új gáztörvény szükségességéről és az árszabályozás piaci alapú kialakításáról. Mi állhat a háttérben? Nem bízik a MOL a már parlament előtt lévő új gáztörvény elfogadásában? Továbbra is tartogat a folyamat negatív meglepetéseket? A kérdés különösen azért tekinthető furcsának, mivel Magyarországnak az EU-csatlakozásig kötelező érvénnyel új szabályozást kell elfogadnia.

Természetesen nem tudjuk, hogy mi zajlik a háttérben. Mindazonáltal feltűnő, hogy folyamatosan napirenden tartja a MOL PR munkája a kérdést a napi sajtóban. Az 1998 óta folyamatosan zátonyra futott gázkérdés rendezésébe ezúttal a MOL a nyilvánosságot is nagyobb mértékben be kívánja vonni. Az elmúlt közel 5 évben egyetlen egyszer sem tapasztalhatunk hasonlóan aktív "meggyőzési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés