Előfizetői tartalom

Újabb PSZÁF határozat a Britton, Kartonpack és a Pevdi ellen

Portfolio
A PSZÁF ma publikált tegnap született határozatában egyrészt ismételten felszólította a Britton Kft-t, a Kartonpack Rt-t és a PEVDI Kft-t, hogy összehangolt magatartásuk eredményeképpen létrejött befolyásuk mértékét a a Pplast igazgatóságának jelentsék be és azt tegyék közzé, másrészt a három befektető Pannonplast Rt-vel szembeni tagsági jogainak gyakorlását felfüggesztette.

A fenti határozatra azért volt szükség, mert a befektetők nem az összehangolt magatartással létrejött befolyásuk mértékét jelentették be a múlt héten a PSZÁF határozata után, hanem külön-külön az egyes társaságok tulajdonrészének mértékét. Ezzel a befektető társaságok a PSZÁF határozatát a PSZÁF értelmezése szerint megkerülték, hiszen a Felügyelet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés