Előfizetői tartalom

Rába vélemény az esetleges Dana-Meritor fúzióról

Portfolio
A Rába Magazin augusztusi számában dr. Szőcs Károly, a Rába Futómű Kft. értékesítési és marketing igazgatója nyilatkozott a Meritor ellenséges felvásárlási ajánlata eredményeként esetlegesen létrejövő tranzakció Rábára gyakorolt hatásairól. A két érintett társaság megrendelései az idei évben meghaladják a 40 m USD-t, s ezzel a társaság forgalmának 40%-át teszi ki.

Szőcs megítélése szerint - bár a jelenleg is nyitott felvásárlási ajánlat kimenetele nem ismert - az esetleges egyesülés mind veszélyeket, mind lehetőségeket is tartalmaz a Rába számára. A Rába törekvése változatlan, meg kívánja őrizni a piaci részesedését Amerikában. Jelen pillanatban a Rába nem tehet mást, mint megfelelő diplomáciai érzékkel kommunikál mindkét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés