Előfizetői tartalom

Danubius: kedvező statisztikák és árfolyam változások

Portfolio
Pártl Zoltán, a K&H Equities elemzője legfrissebb Danubius-szal foglalkozó értékelésében arra hívja fel a befektetők figyelmét, hogy a társaság számára kedvező adatokat publikált a KSH és a harmadik negyedév eredményeit a deviza árfolym elmozdulások is pozitívan érinthetik. Az elemző mindazonáltal a pozitív tényezők ellenére is csupán tartásra minősítette a részvényt 3,980 Ft-os célárfolyam mellett.

A KSH adatai alapján szeptemberben átlag feletti foglaltsági mutatókkal üzemeltek a magyarországi szállodák, a vendég éjszakák száma az egy évvel ezelőtti szinthez képest 0.7%-kal emelkedett. Az átlag javulása mögött ráadásul a négy csillagos szállodák foglaltságának jelentős növekedése áll, s a Danubius ezen szegmensben igen erős jelenléttel bír. A vendégéjszakák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés