Előfizetői tartalom

OMV: "figyeljük a MOL gázüzletágával kapcsolatos lehetőségeket" - a háttér (2.)

Portfolio
Miután a MOL bejelentette, hogy megkezdte a gázüzletágban található eszközök esetleges értékesítése során elérhető ár felmérését zártkörű, meghívásos pályázat keretében, az OMV diplomatikusan úgy nyilatkozott tegnap, hogy figyelemmel követi az eseményeket - írja a VG. 1., Nem ismert, hogy a MOL meghívta volna az OMV-t a pályázatra 2., Minimálisnál kisebb esélyt adunk annak, hogy az OMV ajánlatot adjon be, ha meghívásra került és 3., Zéró valószínűsége van annak, hogy az OMV számára érje a legtöbbet a MOL értékesíthető gázvagyona Az indoklás:

2003 november közepén egy exkluzív interjú keretein belül megismerhették a Portfolio.hu olvasói az OMV álláspontját a gázszegmensen belüli terjeszkedést, illetve konkrétan a MOL gázüzletágának potenciális akvizícióját illetően. Érdemes kiemelni, hogy az OMV álláspontja másfél év alatt igen sokat változott a gáztevékenységet illetően. Míg 2002 elején visszafogottan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés