Előfizetői tartalom

Kimagasló OTP, erősödő TVK

Portfolio
Hárommilliárd forint feletti forgalom mellett, erősödéssel kezdte a hetet a Budapesti Értéktőzsde, melynek benchmarkja 0.3%-os pluszban, 14,141 ponton várja a folytatást. A legnagyobb érdeklődés az OTP-t övezte, a bankpapírok kimagaslottak a mezőnyből. A mid-capeket tömörítő BUMIX 0.2%-kal emelkedve, 1,257 ponton tartózkodik ebédidőben.

A régióban a lengyel WIG 20 és az orosz RTS 0.1%-kal emelkdett, a cseh PX 50 0.1%-kal csökkent. OTPReal-time árfolyamInformációs panelAdatletöltésAz OTP kétmilliárdot meghaladó forgalom mellett, 5,240 Ft-ig gyengült, ezt követően azonban gyarapodásnak indultak a domináns bank papírjai, melyek 5,320 Ft-on, 0.9%-os pluszban forognak. A MOL 610 milliós forgalmat generált, az olajtársaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés