Prémium

Üzleti ajánlat az Inviteltől - ADSL ajánlatok (x)

Portfolio
Az Invitel folytatva idei akcióit, nagyon kedvező feltételekkel ajánlja megújult NetPartner ADSL szolgáltatásait leendő üzleti ügyfeleinek. Aki most választja az Invitelt, az több különböző típusú előfizetés közül választhat. Mindben közös, hogy kedvezményes áron jut minőségi internetkapcsolathoz, szabadon választva az igényeinek megfelelő sávszélességet. Ráadásul most egy új, különleges adatátviteli szolgáltatást is kínál az Invitel: a NetPartner IP Sec segítségével bármilyen, már meglévő Inviteles internetkapcsolat felhasználásával zárt adathálózatok alakíthatóak ki.
Az Invitel eddigi akcióiban is egyedi ajánlatokkal lépett az előfizetők elé, most ráadásul több különböző csomag közti választás lehetőségét kínálva.
Mindhárom ajánlatban közös a minőségi ADSL szolgáltatás, igény szerinti sávszélességgel.

NetPartner ADSL

Ha Önnek a munkájához hiányzik az internet kapcsolat, akkor a NetPartner ADSL a megfelelő választás, amelyet most belépési díj nélkül és csökkentett havidíjjal kaphat meg.

NetPartner ADSL Light

Ha az ADSL szolgáltatás mellé telefonvonalra is szüksége van, akkor annak egyben történő megrendelésére is mód nyílik, hiszen az Invitel egy csomagban kínálja hang- és internetszolgáltatását - jelentős költségmegtakarítást nyújtva ezzel. Amennyiben a NetPartner ADSL Light szolgáltatást MultiPartner csomagban - hangszolgáltatással együtt - rendeli meg, az ADSL havidíja akár nettó 8.700 Ft is lehet!





NetPartner adómentes internet

A törvényi szabályozás értelmében a munkáltatók számára lehetővé válik, hogy adómentes természetbeni juttatásként otthoni internet-hozzáférést biztosítsanak munkavállalóik számára. Ezen kedvezmény felhasználásához nyújt segítséget az Invitel a NetPartner Adómentes ADSL szolgáltatással, amelyhez most az akció keretében vírusirtót is biztosítanak. Ez a megoldás akár 60%-os adó- és járulék megtakarítást jelenthet, ami csökkenti a bérköltséget és az alkalmazottak is elégedettebbek lesznek.



Az Invitel fenti akcióit 2004. december 15-ig ajánlja.

NetPartner IP Sec

Mai világunkban, az egyre erősödő piaci feltételek miatt elengedhetetlen, hogy cége naprakészen és zökkenőmentesen működjön. Ennek megvalósításához nyújt segítséget az Invitel NetPartner IP Sec szolgáltatása, amellyel a távoli munkaállomások - például telephelyek - között költségkímélő módon, biztonságos és azonnali adatátvitel érhető el, miközben vállalkozása Internet igényét is kielégítheti.
A felhasználandó hálózati összeköttetés bármilyen internetkapcsolattal (dial-up, ADSL vagy bérelt vonali) megvalósítható. A végpontok jellege lehet helyhez kötött és mobil, belföldi és külföldi.

Az Invitel a NetPartner IPSec szolgáltatását kizárólag az Invitel által nyújtott internet hozzáférésekhez biztosítja.



Ha bármilyen kérdése van, akkor az Invitel további részletekről a 06-80 88-55-88-as zöld számon vagy a sales@invitel.co.hu e-mail címen készséggel ad felvilágosítást.

(X)
Holdblog

Ezek a világ legfejlettebb startupvárosai

Alig van európai szereplő a világ legfejlettebb startupvárosai közt, de legalább a leggyorsabban fejlődő ökoszisztémák terén előkelő helyen van a kontinens. Ezek a világ vezető... The post

Kasza Elliott-tal

3M Company

Nemrég írtam a Solventumról, levált az MMM-ről és áprilisban a tőzsdére ment. Minden MMM részvényes a 4 részvénye után kapott egy SOLV részvényt. Ez eddig nagyon szép, azonban 05.14-én MM

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nesze neked, ötéves szuperállampapír: tízmilliárdokat buktak a magyarok az értelmetlenné vált befektetésen
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Property X 2024
2024. május 29.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Portfolio AgroFood 2024
2024. május 22.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
DurerPark_05